Tágas 3 szobás lakás a Mestská utcában, Nové Mesto, Pozsony

Ország.: Szlovákia
Város.: Bratislava - Nové Mesto
Régió.: Bratislava - Nové Mesto
Utca.: Mestská
78 m²
kiadó - 3 szobás lakás
750,- € Energiaellátás:
300 €
+300,00€ bérlés
Tegyen árajánlatot

3056x listában megjelenítve / 84x részletesen megjelenítve / 84x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Kiadó egy tágas 3 szobás lakás a Mestská utcában, Pozsony népszerű Nové Mesto városrészében. A lakás csendes környéken, a Trnavské Mýto közelében található, kiváló közlekedési kapcsolatokkal a belvárosba. A „Česká” megálló (4-es villamos és N53-as éjszakai busz) mindössze 100 méterre van a lakástól. A közelben teljes körű infrastruktúra található – kórház, park, üzletek, kávézók és éttermek. A Tehelné Pole uszoda gyalog mindössze 5 percre van.

A lakás elrendezése: A lakás az 1. emeleten található, és a bejáratnál közvetlenül megközelíthető a fürdőszoba káddal és WC-vel. A konyha teljesen felszerelt, új hűtőszekrénnyel, fagyasztóval és mosógéppel. A tágas nappali elegendő helyet biztosít a pihenéshez. A lakás két hálószobával rendelkezik – az egyikbe beköltözés előtt új ágy kerül. A másik hálószoba egy franciaággyal van felszerelve, amely két különálló ággyá alakítható. Ez a hálószoba egy kisebb tárolóhelyiséggel is rendelkezik. A lakásban van egy további zárható helyiség, amelyet a tulajdonosok saját személyes dolgaik tárolására kívánnak fenntartani.

Ár és feltételek: A bérleti díj 750EUR + 300EUR a szolgáltatásokért (fűtés, WiFi, villany, víz, csatornadíj). A lakásban nem engedélyezett háziállatok tartása. A lakás maximum 3 fő számára alkalmas. A bérleti szerződés aláírásakor egyhavi bérleti díjat, egyhavi kauciót és egyhavi bérleti díj összegének megfelelő közvetítői díjat kell megfizetni.

A lakás azonnal költözhető. További információkért, vagy a megtekintés egyeztetése érdekében ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.

Használja ki a megbízható ingatlaniroda szolgáltatásait, amely több mint 22 éve van a piacon! További szolgáltatásaink: lakberendezési tanácsadás, építészeti szolgáltatások, értékbecslés, jelzálogtanácsadás és jogi szolgáltatások. Használja ki ingatlanos szolgáltatásaink széles körét! További információkért látogasson el weboldalunkra kluc.sk, RK Kľúč.

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

Terület78 m²
Emelet1
Emeletek száma1
Szobák száma3
Ingatlan állapotarészlegesen átépített
Státuszaktív
Hulladék elszállításigen
Internetwifi
Fürdőszobafürdőkád
Fűtésgáz
Erkélynem
Lodzsianem
Terasznem
Pincenem
Garázsnem
Felvonóigen
Parkolónyilvános
Felszereltség berendezett
Hőszigetelésigen
Kábeltelevíziónem
Előkertnem

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR--289 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!

Az ár alakulása