Stílusos 2 szobás lakás Pozsony központjában, a Lužická utcában

Ország.: Szlovákia
Város.: Bratislava - Staré Mesto
Régió.: Bratislava - Staré Mesto
Utca.: Lužická
50 m²
kiadó - 2 szobás lakás
900,- € Energiaellátás:
160 €
+160,00€ bérlés
Tegyen árajánlatot

24540x listában megjelenítve / 951x részletesen megjelenítve / 645x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Kellemes lakást keres a város szívében? Ez a gyönyörű, napfényes, magas színvonalú lakás ideális azok számára, akik Pozsony központjában szeretnének élni, egy egyedülálló helyen, közel a Nivy buszpályaudvarhoz.

HELYSZÍN:


A lakás a Lužická utcában található, egy csendes környezetben, amely az udvarra néz. A közelben minden szükséges szolgáltatás megtalálható – üzletek, éttermek, kávézók –, és a kiváló tömegközlekedési kapcsolatok gyors elérést biztosítanak a város minden részéhez. Ez a helyszín kényelmes sétatávolságot kínál a történelmi belvároshoz, miközben nyugodt lakóhelyet biztosít a forgalmas városban.

LAKÁS:


A lakás teljes területe 50,39 m², és egy felújított épület földszintjén található. Az elrendezés egy hálószobából, nappaliból, teljesen felszerelt konyhából és egy zuhanykabinos fürdőszobából áll. A lakást teljesen felújították, modern bútorokkal berendezték, és teljesen felszerelt, beleértve a központi fűtést is.

ÁR:
A bérleti díj havi 900 euró + havi 160 euró rezsi + egyhavi bérleti díjnak megfelelő közvetítési díj (rezsi nélkül).
A lakás azonnal költözhető, és legfeljebb 2 fő számára alkalmas. Háziállatok nem engedélyezettek, és csak nemdohányzó bérlők jelentkezését várjuk.

További információkért látogasson el weboldalunkra, vagy vegye fel a kapcsolatot irodánkkal a e-mail címen. Várjuk látogatását!

Használja ki egy megbízható ingatlanügynökség szolgáltatásait, amely több mint 22 éves tapasztalattal rendelkezik a piacon!
Egyéb szolgáltatásokat is kínálunk az ingatlanokkal kapcsolatban: homestaging, belsőépítészeti tanácsadás, építészeti szolgáltatások, értékbecslői szolgáltatások, jelzálog-tanácsadás és jogi szolgáltatások. Vegye igénybe komplex ingatlanos szolgáltatásainkat!
További információkat a weboldalunkon talál kluc.sk, RK Kľúč.

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

Terület50 m²
Hasznos terület50 m²
Emeletek száma4
Szobák száma2
Ingatlan állapotateljesen átépített
Státuszaktív
Internetwifi
Fürdőszobazuhanyzósarok

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR--285 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!