Festői ház új építése tágas telken.. Rajka, Mosonmagyaróvár

Ország.: Magyarország
Város.: Mosonmagyaróvár
Régió.: Rajka
Utca.: Gátőrház
87 m²
600 m²
eladó - Családi ház - Új épület
192.500,- € beleértve a jutalékok
Tegyen árajánlatot

5010x listában megjelenítve / 284x részletesen megjelenítve / 284x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Új ház romantikus környezetben. Rajka, 5km-re Rusovce-tól.
Exkluzív képviseletként eladásra kínálunk egy 3 szobás családi házat (87m2+gans 20m2) 600m2-es telken, a Gátőrház utcában, Rajka központjában, gyönyörű környezetben, kilátással a templomra.

Elhelyezkedés: A Magyarországon található Rajka határfalu éppen azért népszerű a szlovákok körében, mert Pozsonytól mindössze néhány kilométerre, Čunovótól mindössze 2 km-re, Rusovcától 5 km-re található.
A falut három határátkelő köti össze Szlovákiával, amelyek mindegyike folyik száj Pozsonyba.
(autópálya, 1. osztályú úton és másodrendű úton). A Pozsonyba irányuló tömegközlekedést a ŽSR által üzemeltetett vasútvonal is biztosítja. A ház a tó és a kerékpárút közelében található.

Előnyök:


- gyors megközelítés Pozsonyba (autóval, vonattal)
- alapvető közösségi szolgáltatások - üzletek, éttermek, óvoda, általános iskola, posta
- a lakosok tájékoztatása a PD-től szlovák nyelven is
- túrázás vagy kerékpározás - kirándulások
- pihenés a természetben, a Duna-ág mellett, lovaglás, eperszedés

Terület és leírás: A családi ház téglalap alakú, hasznos területe 87,2m². Az 1NP olyan szobákból áll, amelyek méretei:
előszoba 10m2, nappali 27,9m2, konyha 6,4m2, fürdőszoba 7,8m2, WC 1,7m2, szoba 12,2m2, szoba 16,8m2, egy része a terület 1NP is gannet (terasz) 20m2 és tároló helyiség 4,5m2.
A felajánlott ház (csak a kerületi falak maradtak meg) az 50-es években épült, és 2023-ban teljesen felújították. Ház – ablakai délre néznek. A családi ház 600m2-es telken található.
Van egy parkolóhely két autó számára a ház kapuja előtt, és három autó az udvaron.
A ház külsejét növényzet, tuja és fák egészítik ki. A ház körüli kert helyet biztosít a szabadidős tevékenységekhez a családdal, és lehetőség van egy kisebb medence építésére kiegészítőkkel.

Elrendezés: a nappali rész előszobából, folyosóból, konyhából áll, amely a nappalihoz kapcsolódik. A konyha és a nappali gyönyörűen megvilágított, van egy kijárat tőlük a telekhoz, ahol lehetőség van terasz befejezésére. Az éjszakai rész két külön szobából, fürdőszobából és külön WC-ből áll. A tetőtérben kevesebb tárolóhely található.

A ház felszereltsége: A ház új épülete a tulajdonos igényei szerint, az építésben magas színvonalú, modern és technológiai anyagok felhasználásával épült. Porotherm 30 cm-es téglát használtak az építéshez. Az alapfödém és a kerületi fal megmaradt az eredeti épületből. Új vezetékek vannak az egész házban - villany 230V, 380V, gáz, víz. A ház új gravitációs csatornarendszerrel rendelkezik. A házban fehér műanyag ablakok vannak. A külső ablakok és ajtók fa díszítésűek.
A nappaliban kiváló minőségű, nagy területű, Quick Step Imperio tölgy fából készült parkettát helyeznek el 10 000 euró értékben. A fürdőszobában zuhanyzó, kád és két mosdó helye található. Tartalmaz egy Vaillant VUI 26CS/1-5 eco TEC plusz falra szerelhető kondenzációs gázkazánt és alatta egy helyet egy mosógép számára. A fűtés az egész házban padlón van. A gázt víz melegítésére használják. Az internetre való felkészülés is megtörténik.

A házat holodom állapotban értékesítik.



Az új tulajdonos kívánságai szerint befejezheti a házat, és kreativitását használhatja. A családi ház igazán kényelmes életet kínál a családnak.

Ár jutalékkal: 195.000,- Eur



Ha praktikus életet keres Pozsony közelében, vagy lakását házra szeretné cserélni, van egy ajánlatunk az Ön számára!
További információért hívjon, írjon e-mailt a címre, vagy válaszoljon a portálon keresztül erre a hirdetésre. Az értékesítést egy magyar ügyvédi irodával együttműködve bonyolítjuk le.
Használja egy megbízható ingatlanügynökség szolgáltatásait, amely több mint 22 éve van a piacon! Egyéb ingatlanokkal kapcsolatos szolgáltatásokat is kínálunk: mérnöki, homestaging, belsőépítészeti tanácsadás, építész, értékbecslő, jelzáloghitel-tanácsadó és ügyvéd. Használja ki az átfogó ingatlanszolgáltatásokat! További információkat a kluc.sk weboldalunkon is talál.

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

A telek területe600 m²
Beépített terület107 m²
Hasznos terület87 m²
Emeletek száma1
Szobák száma3
Tulajdonviszonysaját
Státuszaktív
Hulladék elszállításigen
Vízvízvezeték hálózat
Villany230/400V
Gázigen
Csatornahállózatigen
Fürdőszobaigen
Fűtésgáz
Erkélynem
Teraszigen
Pincenem
Garázsnem
Parkolószobai
Mérnöki hálózatokigen
Építőanyagtégla
Felszereltség nem berendezett
Előkertigen
Megközelíthetőségigen
Ablakokműanyag
Terepsík
Megközelítésaszfaltút
Új épületigen

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR--287 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!

Az ár alakulása