Eladó Üzlethelység, Üzlethelység, Jesenského, Martin, Szlovákia

Ország.: Szlovákia
Város.: Martin
Régió.: Martin
Utca.: Jesenského 25
1000 m²
eladó - Üzlethelység
Ár az ingatlanirodában +Bruttó, beleértve a jutalékok, jelzálog lehetséges
Tegyen árajánlatot

16105x listában megjelenítve / 1070x részletesen megjelenítve / 205x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Vállalkozik vagy szeretne üzletet kötni Martinában? Tehát minőségű új helyiségekre van szüksége közel a központhoz a kereskedelmi - közigazgatási - egészségügyi zónában. Van egy TOP ingatlanunk az Ön számára, amely ideális különféle típusú vállalkozások számára az ul. Jesenského 25, 26, Martina.

Helyszín:


Az ingatlan (2 épület telekkel) egy rendkívül vonzó üzleti helyen, az egyetemi kórház szomszédságában található. A helyszín nagyon vonzó a különféle típusú egészségügyi intézmények számára ], mint a klinikák, magánorvosi rendelők, rehabilitációs központ vagy fizioterápiás klinika... Az egyik épületet hosszú időre bérli a Lifeguard.

Ön nem az egészségügyben dolgozik? A helyszín nagyon gyakori az emberek mozgása, és a tömegközlekedésnek köszönhetően könnyen megközelíthető, amely kiváló feltételeket biztosít más típusú vállalkozások számára, mint például:

- Irodák – ideálisak ügyvédi irodák, IT-cégek, könyvelő irodák, tanácsadó cégek, call centerek vagy coworking helyiségek számára.
- Oktatási és képzési intézmények - nyelviskolák, tanfolyamok, oktatási központok, képzési központok vagy egyetemi munkahelyek, szakmai tanfolyamok, képzések, szemináriumok és workshopok különböző területeken.
- Szállásszolgáltatás - az ingatlan panzióként, a közeli orvosi kar hallgatóinak szállásként vagy rövid távú Airbnb típusú szállásként használható.
- Szociális szolgáltatások - napközi otthonok, idősek közösségi központjai, családok és gyermekek számára fenntartott tanácsadó központok.
- Kulturális és művészeti intézmények - színházak, művészeti stúdiók, zeneiskolák vagy kreatív művészeti központok.
- Coworking / Irodai terek: A távmunka és a független szakemberek növekvő tendenciája miatt az épületek modern coworking terekké alakíthatók, amelyek rugalmas irodákat, konferenciatermeket és közös tereket kínálnak a hálózatépítéshez és az együttműködéshez.

Az ingatlan leírása:


Az eladás tárgya két háromszintes, pincével rendelkező, egyenként kb. 450 m2 hasznos területű kereskedelmi épület és a hozzá tartozó 1842 m2 összterületű telkek. Az egyik épületet jelenleg teljes egészében a mentők használják. A második épület jelenleg használaton kívül van, készen áll az új tulajdonos használatára. A terem elrendezése könnyen módosítható különféle igényekhez, legyen szó akár lakásról, konferenciaterekről... .
Mindkét épület minőségi, teljes körűen felújított, minden közműre rákötött. A hálózatok kamerarendszerrel és a központi védőpulthoz csatlakoztatott riasztóval biztosítottak, további beruházás nélkül. Minden helyiség strukturált PC hálózattal rendelkezik, az alagsorban a dolgozók pihenésére szolgáló terek, archívum, informatika stb. Mindkét épület tetőterét körülbelül 100 m2 alapterületű lakások alkotják.
A területet kerítés veszi körül, nagy parkolóval és ízlésesen parkosított kerttel, mely reprezentatív megjelenést kölcsönöz a területnek. A terület zárható udvarral kiegészített.
.

Fő előnyei:


- Az ingatlan egy része a tulajdonlás kezdetétől nyereséget termel
- TOP állapotú ingatlan további befektetés nélkül
- Saját parkoló, gondozott, reprezentatív környezet
- Kiváló elérhetőség az ügyfelek / ügyfelek számára
- Reprezentatív terek cége számára.

Ár:
Az ingatlan árát kérésre az azonosított érdeklődők rendelkezésére bocsátjuk

Használja ki az egyedülálló lehetőséget, és szerezzen minőségi kereskedelmi ingatlant Martin központjában! Vegye fel velünk a kapcsolatot!

ID: SV116KOPex

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

Terület1842 m²
Hasznos terület1000 m²
Tulajdonviszonyvállalati
Ingatlan állapotafelújított
Státuszaktív
Internetoptika
Fűtéssaját
Parkolósaját fenntartott
Építőanyagtégla
Felszereltség részben berendezett
Hőszigetelésigen
Megközelíthetőségnem

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-SV116KOPEx . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!