Eladó 3 szobás lakás, 3 szobás lakás, Bratislava - Karlova Ves, Szlová

Ország.: Szlovákia
Város.: Bratislava - Karlova Ves
Régió.: Bratislava - Karlova Ves
150.76 m²
eladó - 3 szobás lakás - Új épület
490.000,- € beleértve a jutalékok, jelzálog lehetséges
Tegyen árajánlatot

87662x listában megjelenítve / 745x részletesen megjelenítve / 319x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Napjainkban nehéz modern berendezésű, összkomfortos lakást találni egy új épületben, teljes polgári felszereltséggel, de kellemes, csendes, zöldellő környezetben, nagyvárosi nyüzsgés nélkül és standard családi házak méretével. . Viszont eladásra kínálunk egy tágas 3 szobás, 124 m2 alapterületű lakást, napozóterasszal, ami a teljes területet további közel növeli. ]27m2, saját garázs és pince a Staré morgós rezidencia zárt területén.

A bérházat 2012-ben engedélyezték, minőségi anyagokból építették. Kiváló minőségű tégla épület alumínium nyílászárókkal, külső redőnnyel, terasszal csúszásmentes fagyálló burkolattal és saját foglalt garázshelyekkel. ahonnan be lehet jutni a lakásba száraz lábat kap. A tágas garázshelyek előnye a hely mögött egy zárható pince is, mint egy másik tárolási alternatíva. Az egész komplexum a Starý Grunty-n, csendes, zöldellő környezetben található, ugyanakkor sétatávolságra Karlová Ves-től vagy Cubicontól, ahol teljes körű civil szolgáltatások állnak rendelkezésre. A teljes terület bekerített, és csak a komplexum lakói férhetnek hozzá. Az autók bejárata elektromos árammal biztosított. távirányítós átjáró. A privát terület előnye a rengeteg szabadtéri parkoló is.

Maga a lakás az első tulajdonosé és 2013-ban került átadásra, mivel a tulajdonos is részt vett a szabvány kialakításában. A berendezésnél hangsúlyt kapott a kellő tárhely beépített gardrób- és gardróbgarnitúrák formájában, de emellett a levegősség és a tágas helyiségek nem túláradósága is. Előnye, hogy kerekesszékkel is megközelíthető, hiszen közvetlenül a társasház bejárati kapuján lehet bejutni a lakásba, de az egész úgy van tájolva, hogy a 2. emeleten legyen a föld felett.

A 124m2 alapterületű lakás a legapróbb részletekig kidolgozott és a következőkből áll:
- 9,56 m2 alapterületű tágas előszoba, ahol egyedi gyártású fogas és cipőtartó, beépített gardrób és komód található,
- Műszaki helyiséggel és mosókonyhával összekötött külön wc, ahol minden takarítóeszköznek elegendő helyet biztosító bukóajtó, gázkazán, márka Buderus vízmelegítéshez, függő WC-hez, mosogatóhoz, mosógéphez és szárítógéphez. Területe 5 m2
- Jól megvilágított nappali 46,25 m2 alapterületű, amely egy nagyméretű nappaliból, 29 m2-es étkezővel, a nappaliból és a hálószobából áll bejárata egy napsütötte teraszra ülőhelyekkel
- És külön konyharész, modern, egyedi gyártású konyhabútorral, beépített gépekkel (hűtőszekrény fagyasztóval, mosogatógép, főzőlap, páraelszívó, villanysütő, mikrohullámú sütő). A munkalap egyedi, strapabíró minőségű kőből egyedi megrendelésre készült. Kiváló elrendezési megoldás egy 3,35 m2-es különálló élelmiszerkamra, bőséges tárolóhellyel
- A 14 m2 alapterületű lakás nappali részét az éjszakai résztől elválasztó folyosót ügyesen használták fel a tulajdonosok 2 db bukóajtó garnitúra kialakítására, melyek közül az egyik mélységének köszönhetően második gardróbként szolgál. lakásban dolgozósarokká alakítható
- Fürdőszoba üvegfalú káddal, dupla mosdóval és bidével (jelenleg eltávolították, de a tulajdonosok visszaadják). Területe 6 m2
- Walk-in gardrób polcos készlettel, sok hellyel
- 15,27 m2 alapterületű nagy gyerekszoba
- 19,41 m2-es tágas hálószoba, mely a teraszra is kivezet.

Idén elkészült a teraszon egy behúzható marquis háttérvilágítással, amely még a napsütéses nyári estéken is kellemesebbé teszi az ülést. Mivel ez egy teraszos lakás, ez a terasz bőséges magánéletet és gyönyörű kilátást nyújt a naplementére.

A lakáshoz tartozik még egy lefoglalt parkolóhely a garázsban, ami mögött egy 4,3 m2-es alagsori kazama található.

A nappaliba egy nagy teljesítményű légkondicionáló egység került beépítésre, amely egy alkalmazáson keresztül vezérelhető. A bejárati ajtónál videó kaputelefon található.

Az alumínium ablakok külső redőnyök részben elektromos, részben kézi vezérlésűek, valamint hálók. A nappali és a hálószoba délnyugati fekvésű, a teraszról pedig gyönyörű kilátás nyílik a naplementére és a környező növényzetre.

Több falon dizájner tapéták találhatók.



Az előszobában, fürdőben és WC-vel felszerelt műszaki helyiségben minőségi csempe, a nappaliban, konyhában és hálószobában úszópadló található. A gyerekszobában szőnyeg van.

A lakás részben bútorozottan eladó - egyeztetés után lehetőség van az ingó bútorok elhagyására.

A 3 főre számolt havi költségek nagyon kedvezőek a saját gázkazánnak köszönhetően, melyet évente egyszer rendszeresen átvizsgálnak - 150€ előleg az alapkezelőnek, ]56EUR előleg a gázért és 40EUR előleg a villamos energiáért. A lakásban optikai internet kiépítve.

Teljes ár jutalékkal: 490 000EUR. Ha parkolóhely és pince felkeltette érdeklődését, 40 000€ felár ellenében..
Ha túra felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a -as telefonszámon.

A Staré nyüzsgő elhelyezkedése teljes körű polgári kényelmi szolgáltatást és kellemes, csendes környezetet biztosít. A komplexumból nyíló kapunak köszönhetően 3 perc alatt elsétálhat a Karlová Ves-i Billybe, valamint a Cubicon bevásárlóközpontba, ahol mindent megtalál, amire szüksége van.
Közvetlenül az egyetem mellett van egy tömegközlekedési megálló (139-es busz), ahonnan kiválóan megközelíthető a város, villamosmegálló pedig 3 perces sétával elérhető. Meg kell említeni még az autópálya elkerülőhöz való gyors csatlakozást. Karlova Ves, valamint a Slávičie Údolie minden típusú szolgáltatást és kényelmi szolgáltatást nyújt – élelmiszerboltok, gyógyszertárak, drogériák, éttermek, kávézók, iskolák, óvodák, egészségügyi központok stb.
Parkolás a társasházban lefoglalt garázsban biztosított, de a komplexum egész területén nem okoz gondot a kültéri parkolóhelyeken történő parkolás.

A hirdetés alaprajzot is tartalmaz

Alaprajz megtekintése

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

Terület150.76 m²
Hasznos terület150.76 m²
Emelet1
Emeletek száma5
Szobák száma3
Tulajdonviszonysaját
Ingatlan állapotateljesen átépített
Státuszaktív
Hulladék elszállításhulladék válogatás
Gázigen
Internetoptika
Fürdőszobaigen
Fűtésgáz
Erkélynem
Lodzsianem
Teraszigen
Pinceigen
Felvonóigen
Parkolósaját fenntartott
Építőanyagtégla
Felszereltség berendezett
Hőszigetelésigen
Kandallónem
Légkondicionálóigen
Kábeltelevízióigen
Energia tanúsítványigen
Előkertnem
Megközelíthetőségigen
Ablakokalumínium
Tájolásdélnyugat
Új épületigen

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-823517 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!