Eladás IDEIGLENESEN CSÖKKENTETT ÁR épület a Horský park közelében

Ország.: Szlovákia
Város.: Bratislava - Staré Mesto
Régió.: Bratislava - Staré Mesto
Utca.: Kubániho
481.64 m²
eladó - Irodahelység
1.790.000,- € beleértve a jutalékok
Tegyen árajánlatot

11518x listában megjelenítve / 1013x részletesen megjelenítve / 1013x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Ne habozzon, különleges ajánlatunk van az Ön számára. Ideiglenes árcsökkentés egy sokoldalúan felhasználható, modern, 4 emeletes épületre az Óvárosban, közel a Horský parkhoz, a Kubániho utcában, családi és lakóépületek között, saját kerttel. Az épület, amely viszonylag új, 20 éves és nem lakóterületekkel rendelkezik, majdnem 500 m² alapterületű + további 374 m² kert. Az épület, amelyet jelenleg egy IT technológiai cég használ, különböző lehetőségeket kínál a terek variabilitása, a kiváló közlekedési hozzáférhetőség és a saját parkolóhelyek (5-6 autó számára, további 4 parkolóhely kiépíthetőségével) miatt. Alkalmas jogi cégeknek, könyvelő cégeknek, építészeknek és természetesen ideális informatikai központnak. Az épület átalakítása után itt lehet orvosi létesítmény (egynapos sebészet, plasztikai sebészet, fogorvosok, pszichológusok), modern sportlétesítmény, oktatási intézmény (nyelviskola, magániskola, óvoda, szabadidőközpont), vagy lakóépület lakásokkal.

Épület:



2003-ban átadva

3 emelet, 1 földalatti szint (pince)


Az épület beépített területe: 162 m² a teljes telek (536 m²) területéből, kert (az épület körüli telek): 374 m²
Külső falak és válaszfalak Porotherm téglából, az 1.-3. emeleteken belső terekben teljes vagy üvegbetétes szerelt válaszfalak is találhatók Az épület külső videója az Instagramon: https://www.instagram.com/reel/C7Wg06aoOKi/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Elrendezés:



földalatti szint (115.19 m²): 5 helyiségből áll, ebből kettő garázs - dupla garázs, egy garázs, kazánház, raktár, takarító szoba, légkondicionált számítógépes helyiség, folyosó és lépcső, amely az 1. emeletre vezet,
emelet (122.77 m²): 3 helyiség található itt, egy nagy helyiség nyitott irodaként szolgál, a 2. helyiség titkárságként, a 3. zárt iroda. Kiegészítők: konyha és szociális helyiségek, amelyek folyosóból és 2 WC-ből állnak, előcsarnok és lépcső, amely a 2. emeletre vezet.
emelet (127.82 m²): ugyanaz, mint az 1. emeleten: 1 nagy nyitott helyiség és két kisebb helyiség, amelyek teljes és üvegbetétes válaszfalakkal vannak elválasztva, kiegészítők: konyha és szociális helyiségek, amelyek folyosóból és 2 WC-ből állnak, előcsarnok és lépcső, amely a 3. emeletre vezet.
emelet (115.86 m² + 9.30 m²): az épület utolsó emelete. Itt található egy folyosó, 2 helyiség, a nagyobb nyitott irodaként, a 2. helyiség zárt tárgyalóteremként használatos. Kiegészítők: konyha és szociális helyiségek, amelyek folyosóból és 2 WC-ből állnak. Az erkély szép kilátással a környékre ezen az emeleten található.

Helyszín:



Óváros szélén, közel a Horský parkhoz, Patrónkához, Kauflandhoz, tömegközlekedési megállókhoz (Depo Hroboňova, Dubová megálló), sportlétesítmény, általános iskola, óvoda, büfé

Előnyök:



Kiváló minőségű, viszonylag új, 20 éves épület égetett Porotherm téglából, kiváló hőszigetelési tulajdonságokkal
Az adminisztratív épület kiváló helyen található az autós és tömegközlekedési megközelíthetőség szempontjából, még csúcsidőben is (3 lehetséges fő útvonal, hogy kijusson a városból)
Saját telek (kert) - pihenési lehetőség, további parkolóhelyek létrehozásának lehetősége
3 parkolóhely a garázsban, 2-3 saját parkolóhely a zárt területen
Az épület elrendezése és helyzete lehetővé teszi az épület sokoldalú felhasználását (egészségügy, oktatás, kereskedelmi helyiségek, adminisztráció, sport, lakóhely)
Viszonylag alacsony havi üzemeltetési költségek egy nagy épülethez képest
Légkondicionált számítógépes helyiség, 2 különböző független internetkapcsolat

Saját gázkazán


Az épület azonnal használható nagyobb javítások nélkül
INTERNET két csatlakozás: egyik mikrohullámú, másik kábel
Teljes ár: 1 790 000EUR (épület, az épület körüli telek, végső ár, amely tartalmazza a teljes folyamatot és szolgáltatást)

Telek területe: 536 m², beépített terület: 162 m², kert (az épület körüli telek): 374 m², hasznos terület (minden szint együtt): 481,64 m²
Kérésre videóbejárást, illetve további információkat és fotókat küldünk, amelyek érdeklik Önt. Ugyanígy kérésére pontos kalkulációt/ajánlatot küldünk a jelzálogbankból, és biztosítjuk a teljes folyamatot.

A Babony TRE iroda gondoskodik minden teljes körű szakmai szolgáltatásról, beleértve az ingatlanvásárlás folyamatát és az ingatlanvásárlás finanszírozásának biztosítását is. Irodánk szintén kezeli az ingatlan fotózásra való előkészítését, fotóst, grafikus tervezőt vagy home staginget.

Várjuk Önt. A TopRealEstate Babony csapata.

A hirdetés alaprajzot is tartalmaz

Alaprajz megtekintése

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

Terület481.64 m²
Hasznos terület481.64 m²
Emeletek száma4
Tulajdonviszonyvállalati
Ingatlan állapotaeredeti állapot
Státuszaktív
Internetmásfajta kapcsolat
Fürdőszobaigen
Erkélyigen
Garázs3 autó
Felvonónem
Parkolóigen
Felszereltség berendezett
Hőszigetelésigen
Légkondicionálóigen
Megközelíthetőségnem
Ablakokműanyag

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-820296 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!

Az ár alakulása