Bengkona keluarga 5 kamar sè cè' raddinna è Moravia. Kunovice

Ország.: Cseh köztársaság
Város.: Uherské Hradiště
Régió.: Kunovice
Utca.: Na zelničkách
175 m²
424 m²
eladó - Családi ház
452.000,- €
Tegyen árajánlatot

1288x listában megjelenítve / 288x részletesen megjelenítve / 288x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Fedezzen fel egy helyet, ahol minden napja felejthetetlen élménnyé változik. Ez az egyedülálló 5+kk-s Kunovice-i családi ház első pillantásra elvarázsolja lelkével, szívével és energiájával. Kunovice egy kisváros, mindössze 3 km-re Uherské Hradište városától, a Zlín régióban, Morvaország déli részén. Martensnek kb. 5000 lakosú, és mindössze 47 km-re van Nové Mesto nad Váhomtól, 60 km-re Trencséntől, 130 km-re Pozsonytól. Brünn 77 km-re található.

A 2004-es ház 96m² beépített területtel a legapróbb részletekig átgondolt. A jelenlegi tulajdonos, aki ott volt, amikor megalakult, ismeri a mintegy 175 m²-es hasznos terület minden részletét, és minden olyan eszközt, amely még kellemesebbé teszi az életet ebben a házban. A telek összterülete 424 m². Ez a kunovicei kétszintes ház első pillantásra nem tűnik feltűnőnek, de 3 hálószobával, vendégszobával vagy dolgozószobával, 2 fürdőszobával és tágas konyhával rendelkezik nappalival. Így a ház alkalmas nagycsaládosok számára is. Minden gyermeknek saját szobája, a szülőknek saját hálószobája lehet, és a hétvégi látogatása is élvezheti a saját létesítményeik kényelmét. Zelničky zsákutcájában úgy érezheti magát, mintha nyaralna - béke, természet és igazi vidéki kényelem. Ugyanakkor Uherské Hradiště központja autóval csak néhány percre van.

A 328 m²-es kert ideális azok számára, akik saját kertet szeretnének gyümölcsfákkal, ugyanakkor nem akarnak a folyamatos karbantartás és fűnyírás rabszolgája lenni. A garázsban és előtte két autóval lehet parkolni. A kertben kertes ház, családi grillezési lehetőség is helyet kaphat, gyermekei pedig végre nem csak a medencében, hanem a trambulinok számára is helyet kaphatnak. A ház nagyobb beruházást nem igényel, azonnal lakható. A tető ideális tájolásának köszönhetően közvetlenül kéri a napelemes beépítést.

Elrendezés és tér: A belső térben a főszobával kezdjük, vagyis az étkezővel és konyhával összekötött nappalival. A nappali 22 m² alapterületű, ablakai keleti és északi fekvésűek. A konyha igazán tágas - 9 m², és a nagy ablaknak köszönhetően nem kell sötétben dolgoznia. A Hanák konyhai vonala rengeteg tárolóhelyet tartalmaz. Ha ez nem lenne elég számodra, akkor találsz egy 6 m²-es kamrát is. Képzelje el, hogyan tölti ideje nagy részét a konyhával és étkezővel egybekötött, 42 m² alapterületű, tágas, nyitott nappaliban, amely a nagy üvegajtóknak köszönhetően simán kiterjed a teraszra és a kertbe. Ezek a nappaliból nyíló dupla ajtók nem csak sok fényt visznek be, hanem lehetővé teszik, hogy bármikor kiléphessen a szabadba, élvezze a friss levegőt, és közvetlenül az otthonába hozza a természet hangulatát. Ez a tér szó szerint meghívja Önt, hogy pihenjen, és időt töltsön családjával és barátaival a környező környezettel összhangban. Bár papíron nem tűnik nagynak a 328 m²-es kert, a sík terepnek köszönhetően valóban elegendő hely van. Kerítéstől kerítésig szép 17 méter.
Lépjen be a világos nappaliba konyhával, amely egy csodálatos északkeleti fekvésű teraszra nyílik. Itt felejthetetlen nyári napokat tölthet családjával és barátaival, míg a gyerekeknek lesz hely a kertben játszani és úszni a medencében. És ráadásul a nap sem éget rád.
A házban két fürdőszoba található. Az alsóban zuhanyzó, mosógép, szárítógép és WC található. Nincs több reggeli sor a fürdőszoba ajtajában. A felső fürdőszoba simán lehetne egy másik helyiség is, mivel igazán nagy, 9m² területű. Az első emeleti szobák 17m², 18m² és 19m² alapterületűek, tehát nagyon tágasak. És nem fog hiányozni egy garázs sem.

Műszaki paraméterek:


Felépítés: Tégla, pórusbeton falazat és vasbeton szerkezetek garantálják a nagy tartósságot és stabilitást.
Szigetelés: A korszerű hőszigetelés és az égetett Tondach cserépből készült jó minőségű tetőfedés védi a házat a hőveszteségtől.
Fűtés: A gazdaságos padlófűtés a 2024-től új, energiatakarékos kondenzációs gázkazánnal kombinálva gondoskodik arról, hogy otthona mindig kellemesen meleg legyen.

Elhelyezkedés:


Hagyja magát elvarázsolni Kunovice varázsával, a hagyományokban gazdag, modern szellemű város. Stratégiai elhelyezkedésének köszönhetően, a Zlín régió délnyugati részén, Uherské Hradišťtől km-re délre az Olšava folyó mellett, Kunovice nemcsak gyönyörű természetet és békét kínál, hanem kiváló megközelíthetőséget biztosít nagyobb városokba is, mint például Zlín vagy Brno, mindkettő busszal. és edzeni.

Ezt a házat ingatlanirodánk kínálja a cseh Klaudia Kocmanová ingatlanirodájával együttműködve. A 2024. október 1-i nyílt napra is meghívunk benneteket. szívesen :-)

Vegye igénybe egy megbízható, több mint 22 éve a piacon lévő ingatlaniroda szolgáltatásait!
Egyéb ingatlanokhoz kapcsolódó szolgáltatásokat is kínálunk: otthonteremtés, belsőépítészeti tanácsadás, építész szolgáltatás, szakértői szolgáltatás, jelzáloghitel-tanácsadó és ügyvéd. Használjon átfogó szolgáltatásokat az ingatlanügyek területén!. Részletesebb információkat a kluc.sk, címen is találhat.

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

A telek területe424 m²
Beépített terület96 m²
Terület175 m²
Hasznos terület175 m²
Emeletek száma2
Szobák száma5
Tulajdonviszonysaját
Státuszaktív
Hulladék elszállításigen
Vízvízvezeték hálózat
Villany230V
Gázigen
Csatornahállózatigen
InternetHelyi szolgáltató
Fűtésgáz
Teraszigen
Pincenem
Garázsigen
Parkolósaját fenntartott
Mérnöki hálózatokigen
Építőanyagtégla
Felszereltség részben berendezett
Hőszigetelésigen
Medencekerti
Energia tanúsítványC
Előkertigen
Ablakokműanyag
Terepsík
Megközelítésaszfaltút

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR--290 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!

Az ár alakulása