BA/RUŽINOV - kereskedelmi vagy kerti terület - Jastrabia

Ország.: Szlovákia
Város.: Bratislava - Ružinov
Régió.: Bratislava - Ružinov
Utca.: Jastrabia
562 m²
eladó - Kertek
85.000,- €
151,25 €/m2 beleértve a jutalékok
Tegyen árajánlatot

362x listában megjelenítve / 26x részletesen megjelenítve / 26x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Kizárólag eladásra kínálunk egy befektetési telket/kertet fejlesztési területen a Ružinov kerületben - Domové szerepkörben. A telek kereskedelmi övezetben található - a megközelítés aszfaltos utcán keresztül - Jastrabia. Ezt követően az utolsó 100 méter aszfaltozott út. Az UPI szerint a földterület szállítási és szállítóeszközök területe, vasúti közlekedési létesítmények területe, fejlesztési terület. A területen parkolók, raktárak, kertek helyezhetők el. A telek a fejlesztési terület része. Fejlesztési területnek nevezzük azt a városi területet, amelyen a területrendezési terv: az eddig beépítetlen területeken új beépítést, vagy a funkcióhasználat alapvető megváltoztatását, illetve a nagyarányú beépítés módjának megváltoztatását javasolja. A telek a Jastrabia utca és a vasútvonal között található.

A földet megtisztítják a benőtt növényzettől.



FELHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉGEK:
kertek, raktárak, parkolók stb

TELEKTERÜLET:


[Méretek (téglalap alakú): kb. 19m x 30m = 562m2

MÉRNÖKI HÁLÓZATOK


A víz kútról van, villany az ingatlanban (bekötési lehetőség, több infó az ellenőrzésről) az ul. Jastrabia, az utolsó 100 m aszfaltozott út.

Ezt az ingatlant a cégen keresztül kínálják Házak embereknek - az ingatlan átruházásával járó díjakat a közvetítői jutalék tartalmazza - az ingatlan-nyilvántartási letétbe helyezési javaslat alapdíja, összege 100 euró, az eladók szerződéseken szereplő aláírásának ellenőrzési díja, a szerződések elkészítése és a szerződések ügyvédi felhatalmazása, kárbiztosítás 1,5 millió euróig, jelzáloghitel-tanácsadás és teljes körű ingatlanszolgáltatás.korábban beépítetlen területeken, vagy a funkcionális felhasználás alapvető változása, vagy a nagyszabású fejlesztési módszer megváltoztatása. A föld a Jastrabia utca és a vasútvonal között helyezkedik el.

A telken van egy régi vasúti kocsi - az eredeti kerti házikóvá történő átalakítás lehetősége.

HASZNÁLAT:


kertek, raktárak, parkoló stb.

FÖLDTERÜLET:


281m2, érdeklődés esetén 562m2 összterület vásárolható meg (a teljes telek vásárlásakor kedvezmény lehetséges)
Méretek (téglalap alakú): kb. 19m x 30m (562m2 területtel)

MÉRNÖKI HÁLÓZATOK


Víz és áram van a telken, az ul. Jastrabia, az utolsó 100 m aszfaltozott út.

SZOLGÁLTATÁSUNK


Houses for People cégünk teljes körű szolgáltatásokat kínál az ingatlanok értékesítésével kapcsolatban. És ez a minőségi jogi szolgáltatás - szerződéseink engedélyezettek és biztosítottak az ügyvéd által okozott károkra. Ha érdekli az ingatlan hipo-finanszírozás, hipo-tanácsokat adunk szakembereinktől. Ha úgy dönt, hogy rajtunk keresztül finanszírozza a jelzálogköltséget, fizetünk Önnek szakértői véleményt, javaslatot a zálogjog letétbe helyezésére és javaslatot a tulajdonjognak az ingatlankataszterbe történő letétbe helyezésére. Teljes ingatlanszolgáltatást nyújtunk és dolgozunk fel - az első szemlétől az ingatlan átadásáig vagyunk veled.

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

A telek területe562 m²
Tulajdonviszonysaját
Státuszaktív
Vízkút
Villany230V
Mérnöki hálózatokigen
Terepsík

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR--126 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!