BA/RUŽINOV - Béreljen ki egy teljesen felújított 1, 5i-es lakást remek

Ország.: Szlovákia
Város.: Bratislava - Ružinov
Régió.: Bratislava - Ružinov
Utca.: Exnárova
36.5 m²
kiadó - 2 szobás lakás
490,- €/hó Energiaellátás:
150 €
+150,00€ bérlés
Tegyen árajánlatot

868x listában megjelenítve / 52x részletesen megjelenítve / 52x részletesen megjelenítve ebben a hónapban


Kizárólag hosszú távra kiadó egy kiválóan kialakított, teljesen felújított és bútorozott 1,5 szobás lakást külön hálószobával és pincével, remek helyen, teljes civil felszereltséggel. Exnárová utca Ružinov csendes részén, sok növényzettel. A 36,5 m2 összterületű lakás egy 7 szintes társasház földszintjén található.
A társasház átalakítása során felújításra került: homlokzat (szigeteléssel együtt), tető, láblécek, lift, postaládák, bejárat, jelenleg csak a közös helyiségek festése zajlik.

Maga a lakás teljesen friss teljes körű felújításon esett át (most elkészült, a lakásban még nem laktak), villanycsere történt. vezetékek, megfeszített optikai kábel, új gumibetétek, padlók (folyosón térburkolat, nappaliban csiszolt újonnan lakkozott fa parketta, hálószobában úszópadló), vízvezeték, fürdőszoba, járólap, szaniterek, komplett konyhabútor beépített gépekkel , műanyag ablakok, külső redőnyök és minden felszerelés. A lakás elrendezése is módosult a konyharész nappaliba költöztetésével, külön külön hálószoba kialakításával. Az ablakok csendes egyirányú utcára és zöldfelületre néznek. A berendezésnél a tulajdonosok a tér légiességét és funkcionalitását hangsúlyozták.

A lakás rendelkezik:


- előszoba gardróbbal, polcokkal és cipőtartóval
- nappali étkezőasztallal, 2 székkel, kanapéval és komóddal
- konyhasarok teljesen felszerelt konyhával (konyhalap, indukciós főzőlap, páraelszívó, beépített elektromos sütő, páraelszívó, beépített mosogatógép, szabadon álló hűtőszekrény fagyasztóval és mikrohullámú sütővel). Alapvető konyhai eszközökkel és edényekkel is fel van szerelve
- külön hálószoba franciaággyal (160x200) memóriamatraccal és éjjeliszekrénnyel
- külön fürdőszoba zuhanyzóval, mosdóval, szekrénnyel és mosógéppel
- külön WC
- ajtó biztonsági zárral

Az ablakokon külső redőnyök találhatók a kézi vezérléshez, a nappaliban pedig függönyös függönyök, ami a teljes magánéletet biztosítja.

A lakáshoz tartozik még egy pince a társasház földszintjén, melynek mérete 2m2, mely a tulajdonosokkal megegyezés szerint használható.

A lakás teljesen bútorozottan kiadó és azonnal bérelhető. Kiváló lakhatási megoldás magánszemélynek vagy dolgozó párnak.
A havi bérleti díj ára 490€ + 150€ az Orange energia és optikai internet ára . 2 fő esetén az energia ára 20 euróval emelkedik.
A bérleti szerződés aláírásakor kaució szükséges egy havi bérleti díjnak megfelelő rezsivel, mely a bérleti szerződés lejárta után visszatérítendő, valamint 500 eurós jutalék. .

Ha megtekintés felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal tel. szám .

HELY, PARKOLÁS:


Az apartman nyugodt, csendes helyen található, sok zölddel, a környék tele van civil szolgáltatásokkal - villamos- és buszmegállók, üzletek (Billa, Kraj, Lidl, Tesco), éttermek, bankok, kávézók, gyógyszertár, fitnesz központok. , OC RETRO, Poliklinika és Ružinov Kórház, óvodák, iskolák, tornaterem, Štrkovecké-tó, gyors hozzáférés a városhoz és csatlakozás az autópálya elkerülőhöz. A közelben új építésű gyerekjátszóterek, közterületi sportpálya takartán burkolatú futópályával.
Parkolás a lakóház előtt lehetséges.

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

Terület38.5 m²
Hasznos terület36.5 m²
Emeletek száma9
Szobák száma2
Tulajdonviszonysaját
Ingatlan állapotateljesen átépített
Státuszaktív
Hulladék elszállításhulladék válogatás
Gáznem
Internetoptika
Fürdőszobaigen
Fűtésközös
Erkélynem
Lodzsianem
Terasznem
Pinceigen
Garázsnem
Felvonóigen
Parkolónyilvános
Építőanyagpanel
Felszereltség berendezett
Hőszigetelésigen
Kandallónem
Kábeltelevízióigen
Energia tanúsítványigen
Előkertnem
Megközelíthetőségnem
Ablakokműanyag
Tájoláskelet

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-853178 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!