BA/PETRŽALKA-Eladó 3 szobás lakás teljes felújítás után nagy részén

Ország.: Szlovákia
Város.: Bratislava - Petržalka
Régió.: Bratislava - Petržalka
Utca.: Belinského
73.55 m²
eladó - 3 szobás lakás
235.000,- € beleértve a jutalékok, jelzálog lehetséges
Tegyen árajánlatot

2455x listában megjelenítve / 87x részletesen megjelenítve / 87x részletesen megjelenítve ebben a hónapban

Kizárólag eladásra kínálunk egy teljesen felújított és bútorozott, 3 szobás lakást Petržalka keresett részén, teljes felszereltséggel, autóval, busszal vagy villamossal is kiválóan megközelíthető a város. Az apartman egy teljesen felújított bérházban található, és a 8smich 7. emeletén található. A panellakás 1986-ban lett engedélyezve. Az emeleten mindössze 2 lakás található, ami garantálja a magánéletet. A társasház rekonstrukciója során az alábbiak kerültek átépítésre:
homlokzat, szigetelés, tető, láblécek, lift, közös helyiségek, ablakok a lépcsőn, kamerarendszer és bejáratok. További felújítást jelenleg nem terveznek.

Valamint maga a lakás teljes körű felújításon esett át 2016-ban, amikor a teljes villanyrendszert cserélték. vezetékek, megfeszített optikai kábel, új gumibetétek, vízszerelések, beltéri ajtók, úszópadló, loggia üvegezése, wc ahol a csempézésen kívül Geberit öblítő rendszerű tálat is cseréltek, fürdőszoba minden vízvezetékkel, csempézett, berendezések, új biztonsági bejárati ajtó, valamint komplett konyha gépekkel. 2020-ban elkészültek a előszoba beépített gardróbjai, idén pedig a nappali klímaberendezés került beépítésre, mely még garanciális. A műanyag nyílászárók 2006-ban lettek cserélve, 2016-ban elkészült a konyhában az erkélyajtós ablakfal.
A lakás a világ két oldalára tájolt (a nappali és a konyha délkeleti, a hálószoba és a szoba északnyugati tájolású), ablakaiból gyönyörű kilátás nyílik a környező zöldre, a játszótérre és részben. a pozsonyi vár.

A 73,55 m2 alapterületű lakásban:


- tágas előszoba 8,32 m2 alapterületű, egyedi gyártású beépített gardróbszekrényekkel, bőséges tárolóhellyel,
- külön teljesen felszerelt konyha (egyedi konyhabútor beépített gépekkel - gáztűzhely, villanysütő, mikrohullámú sütő, szabadon álló hűtőszekrény fagyasztóval, étkezőasztal 2 székkel) 8,79 m2 alapterülettel
- egy nagy, 19,14 m2-es nappali kanapéval, dohányzóasztallal, nappali szekrénysorral, bőséges tárolóhellyel, TV-vel és új légkondicionálóval vezérlés mobilalkalmazáson keresztül,
- egy tágas hálószoba franciaággyal, gardróbbal és komóddal 13,89 m2 alapterülettel
- külön át nem járható szoba gardróbbal és polcos 11,96 m2 alapterületű
- 2,64 m2 alapterületű fürdőszoba káddal, mosdóval, egyedi fürdőszobabútorokkal és mosógéppel
- 0,82 m2-es külön WC
- a konyha és a hálószoba közötti folyosó 2715 m2 alapterületű
- biztonsági ajtók

A konyha egy üvegezett loggiára nyílik, melynek területe 3,51 m2

A lakáshoz tartozik még egy 1,6 m2-es rácsos pince, mely a társasház földszintjén található.
A bérházban található egy hintó is kerékpártárolókkal.

A lakás bútorozottan eladó, azonnal költözhető.


Egyedülálló elhelyezkedésének és havi költségeinek köszönhetően ideális megoldás fiatal családok ingatlanának, vagy kiváló bérbeadásnak.
Az adminisztrációs díj 198 euró 3 főre. Az áram előleg összege 30€/hó, a gázé pedig 6€/hó. A lakásban optikai internet és Telekom Magio TV található.

Teljes ár jutalékkal: 235 000EUR.


Ha felkeltette érdeklődését egy túra, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a telefonszámon.


Az apartman nyugodt, csendes helyen, teljes civil kényelmi szolgáltatást nyújt, kiváló infrastruktúrával (villamosok, buszok) és gyors élelmiszerbolt elérhetőséggel (Terno, Billa, Kaufland), a bérház mögött található a Dvory Community Garden, a a közvetlen közelben található egy új építésű Petržalka város komplexum sok üzlettel, gyógyszertárral, fitneszközponttal, bankokkal, éttermekkel, kávézókkal, tömegközlekedési megállókkal, a közelben villamosmegállóval, iskolákkal, óvodákkal, egészségházzal, Duna-ági gyalogúttal, sok zölddel stb.,
A parkolás a város többi részétől eltérően akár több autó számára is problémamentes, hiszen a bérház előtt és annak mentén szabadtéri parkoló található, ahol a parkolást a Petržalka városrész parkolási szabályzata biztosítja.

Ezt az ingatlant a Domy pre lyudý cégen keresztül kínálják - az ügynöki jutalék magában foglalja az ingatlan átruházásával járó díjakat - az ingatlankataszterben történő letétbe helyezési javaslat alapdíját 100 euró értékben, az aláírások ellenőrzésének díját az eladók a szerződésekről, a szerződések elkészítése és a szerződések ügyvéd általi engedélyezése, 1,5 millió euróig terjedő kárbiztosítás, jelzáloghitel-tanácsadás és teljes körű ingatlanszolgáltatás.

HOGYAN ÉRTÉKELI A HIRDETÉST?

Részletes információk

Terület73.39 m²
Hasznos terület73.55 m²
Emelet7
Emeletek száma8
Szobák száma3
Tulajdonviszonysaját
Ingatlan állapotateljesen átépített
Státuszaktív
Hulladék elszállításhulladék válogatás
Gázigen
Internetoptika
Fürdőszobaigen
Fűtésközös
Erkélynem
Lodzsiaigen
Terasznem
Pinceigen
Garázsnem
Felvonóigen
Parkolónyilvános
Építőanyagpanel
Felszereltség berendezett
Hőszigetelésigen
Kandallónem
Légkondicionálóigen
Kábeltelevízióigen
Energia tanúsítványigen
Előkertnem
Megközelíthetőségigen
Ablakokműanyag
Tájolásdélkelet

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi ajánlat felkeltette érdeklődésemet: ZR-698099 . Kérem, lépjenek velem kapcsolatba!

Az ár alakulása